dimecres, 15 de juliol de 2015

Benvinguts germans de la Terra de Cristall!

Estreno aquest blog que servirà de portal per a les energies provinents ara mateix des del Cor de Cristall de la Terra i de Sirius! 

En nom de la nova Tri-unitat, CRIST-MARIA-MIKAEL, que les benediccions de l'ALTÍSSIM caiguin a sobre nostre, siguin acceptades en el nostre Cor, permetent-li d'elevar-se cap a la seva FONT, la seva LLIBERTAT total i absoluta com a FILLS DEL FOC ORIGINAL!

"El Cor de Cristall de la Terra és un regal de SIRIUS que ara re-desperta al seu origen!"

"ELOHA MARIA, ISIS ens crida de nou! Les seves llavors que han germinat a Gaia!"

"La Mare Divina ens crida de nou, a través de la construcció en la Merkaba individual i planetaria del Canal de Llum, permetent l'anunci del Retorn de la Llum UNIFICADA!"

"La trucada de MARIA es produirà uns dies abans de que succeeixin els 3 dies de Canvi Terrestre, i serà paralela a l'aparició en el cel del germà del Sol, així com d'uns grans xiulets i freqüències que faran irrupció a l'atmòsfera terrestre."

"En aquest moment la Terra-Gaia pararà la seva rotació i modificarà totalment la seva estructura electro-magnètica per permetre-li agafar la seva nova òrbita. A partir d'aquest instant la Terra tornarà a ser el CRISTALL-DIAMANT, la FILLA i el Vaixell Galàctic fusionat amb el Centre Galàctic, el Raig de 5a dimensió i la VOLUNTAT DEL PARE."

"Retornant als ELOHIM de Sirius la sincronització i regulació de GAIA!"


ALELUJAH! SELAH!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada