divendres, 28 d’agost del 2015

COR DE CRISTALL – 1 (27/8/15)

Jo sóc el Cor de Cristall de la Terra, jo sóc el Cor de Cristall de Sirius, jo sóc el Centre Galàctic. Jo sóc el vostre Cor en aquesta reunió dels Cors. En aquesta fusió i en aquesta re-troballa, la del Cor Un, la del Cor de Cristall.

Des d’aquest Cor som molts a expressar-nos, som tots i cadascun. Des dels Melchizedek, des dels representants dels diferents Sistemes Estel·lars, les Estrelles, els Elohim de Sirius i principalment la mare d’aquesta Terra, Maria-Isis.

Venim tots plegats de manera que constateu la vertadera Unió on un mateix Cor expressa la Voluntat del Pare, la Voluntat d’Abba. Manifestada a través de tots els representats provinents de diferents Sistemes Estel·lars, de diferents nivells dimensionals unificadament transmeten la única voluntat de la Reunió, la Redempció i la salutació final en la Llum Blanca de la Filiació Divina, de la Filiació Una.

Fills meus, els temps que esteu travessant us ensenyen qui sou, qui heu cregut ser i què us ha impedit de ser el que sempre heu estat. En aquests moments on la Terra viu el seu Goig de poder re-entrar en la vibració de 5a dimensió, acceptant i Elevant, tal com ha estat establert pels ritmes galàctics, l’Elevació Final i la Purificació entesa com la Redempció de totes les energies discordants.

És així que la Llum, la Llum Una, la Llum que hem anomenat Vibral, ve ara a englobar si així voleu tota la vostra experiència. Totes les freqüències que podeu considerar més baixes també la Llum les ve a abraçar. Doncs no heu de fer una elecció, una elecció que encara us faria creure en el poder il·lusori del vostre mental. Aquesta decisió és en realitat un abandó total a que la Llum i la seva Intel·ligència penetrin totes les vostres capes, totes les vostres pors, tot el que encara restava d’alguna manera negat per la vostra personalitat.

És a dir, escollir entre l’Eternitat o la personalitat, només ho podreu fer si creieu que encara hi ha una elecció, la qual és inexistent. Per molt que ignoreu la Llum, ella és la única elecció, ara o en els pròxims cicles. Per tant en aquests moments simplement deixeu la Llum baixar, prendre lloc en el vostre cos, en el vostre Cor.

No pareu la Llum a nivell del vostre mental, creient encara dirigir, escollint, creient el que és millor per a vosaltres. Goseu, atreviu-vos a fer arribar la Llum al vostre Cor! Allà les armes de defensa, el vostre mental, seran posades al terra.

La Llum ara no us ve a demanar més que una presència d’Amor, una presència de comprensió, una presència de Silenci, una presència dolça, humil i benvolent més enllà del bé i el mal, amb tota la Vida. Reconeixent el Sagrat de tota manifestació, sigui la dimensió que sigui. Sigui el que anomeneu il·lusió o els plans més elevats. El Sagrat no fa cap diferència.

No estigueu pendents doncs encara de l’exterior, de les dates que apareixen carregades de successos i de possibilitats. Sapigueu que en un Cor Pur, en la presència Crística, en la presència de la Mare Divina, la Llum és Eternament Viva, i cap interès s’ us despertarà en possibles dates o possibles canvis exteriors. És així com sabreu honestament si realment sou en la vostra Presència de Foc, en el vostre Foc Crístic, doncs res podrà venir a posar distància a la vostra Glòria.

Si no és així fills com ho sentiu feu el que el vostre cap us demani. Ja son forces anys on molts de vosaltres fills heu tocat la Llum de les Altes Esferes, la Llum Crística, la Llum dels Elohim de Sirius i d’altres Estrelles. Per tant heu tornat a la vostra òptica de l’ego, de l’espai-temps i de l’espera dels successos exteriors.

És així que us crido de nou fills, i ho faré fins a l’últim instant. A que descobriu per vosaltres mateixos que aquesta Presència d’Amor que sou és suficient, és més que suficient, excel·leix tot dubte, tota projecció per molt espiritual que la considereu.

Per tant el Sagrat, l’Esperit i el Crist ara no estan on abans els havíeu buscat, ja no hi son en els llocs on abans podíeu trobar una petita mostra. Aquest Amor ara només està a l’abast del vostre Cor, en la vostra intimitat en companyia. A on sigui sou vosaltres el Temple, sou Vosaltres el Crist, sou vosaltres la Presència de la Nova Trinitat, i ella serà vosaltres en mesura del vostre silenci, del vostre Amor Diví. A mesura que expresseu la vostra Essència que no és d’aquest món, doncs és Lliure i és un èxtasis extenuant, inacceptable per les ments tancades.

Fills des del Cor de Cristall molts ens apropem al vostre costat, aportant les darreres paraules d’aquest Evangeli Final, d’aquesta Unificació Total dels vostres Cossos de Llum, dels cossos subtils i del cos físic. La Llum Blanca és doncs en mesura d’elevar-vos al vostre Foc Crístic, manifestant-se a nivell del pit i de la gola. Encenent la Flama que puja fins al Verb Diví.

Sigueu forts en la Fe, sigueu forts en la vostra Presència, en la mentalitat recta que us aporta el Supramental. Amb aquest Claredat i aquesta Precisió les Estrelles i tots nosaltres som capaços de sostenir l’arribada de les Noves Freqüències a un nivell molt més elevat del que havíeu experimentat fins ara, fent-vos entrar plenament en la 5a dimensió i ulteriors aquí a la Terra.

Per això simplement sigueu vosaltres, sigueu l’ Essència. No intenteu seguir cap vell camí de sistemes de pensament, de religions, allibereu-vos de totes aquestes carcasses, doncs el més sagrat sempre ha estat a dins del vostre Cor. El joc dels miralls i de les recerques s’ha acabat.

Germans sigueu Lliures, sigueu autèntiques Torxes com sempre us hem dit, que brillen per Llum pròpia, pel seu carisma, per la seva Llibertat, per la seva joia i per l’expressió innata de la Gràcia del Pare.

Hem vist a molts que s’han limitat per les creences a  les que s’han adherit en aquesta nova experiència que heu viscut. Creences que venen d’experiències anteriors, de tota la quantitat d’informació que us arriba per mitjà de les anomenades “canalitzacions”, per mitjà de nous sistemes de pensament o noves religions sota la bandera del “new age”. Allibereu-vos d’aquestes carcasses doncs moltes només venen a inflar la vostra personalitat, la vostra identificació a l’ego espiritual. Estigueu doncs atents a que el vostre Cor es mantingui Pur, simple i amorós.

No hi ha cap moralitat, cap necessitat en l’Absolut -en la Presència Lliure que sou-de fer o deixar de fer, de tenir una opinió o una altre visió sobre el que sigui. Doncs molts que s’han dit Absoluts han traït la seva Essència d’Amor, han posat barreres que impedeixen la meva Presència, la Presència de la vostra Mare Divina.

La Llibertat és el que heu vingut a manifestar aquí a la Terra, i la Llibertat no està limitada per cap acció o per cap no-acció. La Llibertat no esta limitada per qualsevol identificació amb el cos físic o els cossos subtils. L’Absolut pren totes les eines, totes les maneres per fruir d’ell mateix, de la Creació i re-enviar-la a la llum de l’Ain Soph, a la Llum totalment immaculada.

Sigueu beneits fills en nom de nombroses presències de la Confederació Intergalàctica dels Mons lliures. Abraçant-vos a tots, fen d’aquests moments tan electrificants una benedicció per a tota la Terra i una gran lliçó per a molts Sistemes Planetaris.

Sou estimats, sou beneïts, sou Un. Sou l’autèntica Llum quan no hi ha ningú més, quan no queda ningú a dins, llavors sou l’autèntica Llum, la Presència del Crist, del Pare i de la Mare.


AISHALEM

1 comentari: